Aanvraag voor het geven van een lezing/ workshop op het Dutch Raw Food & Lifestyle Festival op 18 JUNI 2017

Ben jij een gepassioneerde raw foodie of bewuste, gelukkige, gezonde, groene ondernemer?
Heb jij echt iets te vertellen?
Kunnen we wat van jou leren?
Heb je een boek geschreven?
Wil je graag een interactie en band met je publiek opbouwen?

Dan is dit je kans!

Op het Dutch Raw Food & Lifestyle Festival zijn er verschillende mogelijkheden om jou en je bedrijf te promoten door direct het publiek aan te spreken dat interesse heeft in de raw food en/of een gelukkige, gezonde, groene, bewuste leefstijl.

1. In de vorm van een lezing, presentatie of workshop
2. In de vorm van een interactieve workshop. Hierbij gaan de bezoekers zelf daadwerkelijk aan de slag. Denk bijvoorbeeld aan het bereiden van een raw food gerecht.
3. In de vorm van een actieve workshop waarbij de bezoekers in de praktijk/fysiek bezig zijn. Bijvoorbeeld: yoga, meditatie, wandelclinic etc.

1. Lezing/presentatie/workshop (samengevat: lezing)

Wij zorgen voor een comfortabele opstelling van stoelen waarbij je publiek in een theateropstelling zit. Mensen zullen niet zelf aan de slag kunnen, daar is geen ruimte voor. Wel kun je zelf laten zien hoe je een raw food gerecht bereid of je geeft een theoretische lezing. De lezing duurt 50 minuten.

2. Interactieve workshop

Je kunt een interactieve workshop geven waarbij je publiek daadwerkelijk zelf aan de slag gaat. Bijvoorbeeld het gezamenlijk bereiden van een raw food gerecht, of het maken van natuurlijke cosmetica. Een interactieve workshop duurt 90 minuten.

3. Actieve workshop

Je verzorgt een actieve workshop/clinic. Dit kan in de buitenlucht plaatsvinden, maar ook binnen. Standaard duurt deze workshop 50 minuten, maar in overleg kan dit aangepast worden. Graag zelf je benodigde faciliteiten meenemen.

Inschrijfformulier

Wil jij deel uitmaken van ons workshopprogramma? Vul dan dit formulier in en retourneer dit inclusief foto van jou of een foto die de beste impressie geeft van jouw lezing/workshop inclusief korte beschrijving van je lezing/workshop.

Wat voor lezing/workshop wil jij geven? Hieronder is ruimte om een korte omschrijving te geven. Let op, dit is de informatie die, indien jij inderdaad deze workshop gaat geven, ook door ons op de website geplaatst zal worden, wellicht in iets verkorte vorm.


words. Please limit to 200 words or less.
words. Please limit to 200 words or less.
words. Please limit to 200 words or less.


Mijn workshop/lezing/presentatie wordt gegeven in het NederlandsMijn workshop/lezing/presentatie wordt gegeven in het Engels.


Ja, ik heb de Algemene Voorwaarden gelezen.


Als een groot aantal inzendingen geretourneerd is, zal de organisatie de inzendingen bespreken zodat een zo gevarieerd mogelijk programma wordt aangeboden. Je hoort z.s.m. van ons of je definitief bent ingepland of niet.

Wij verheugen ons erop om gezamenlijk een onvergetelijke dag te maken van het 5e Dutch Raw Food & Lifestyle Festival!