LET OP!!! De inschrijving is gesloten voor vrouwen. Mannen zijn nog zeer welkom om zich in te schrijven via de website of bij de kassa.

We hebben nu voldoende vrouwen voor de workshop. Voor alle vrouwen die zich niet hebben ingeschreven maar nog geinteresserd zijn in daten, is er een inquiry door Veronqiue om 15:00 (dus na de speeddating workshop) op dezelfde plek als de speeddating workshop.

Speeddaten op het Dutch Raw Food Festival

Wil je de liefde van je leven ontmoeten? Waarschijnlijk zou je het wellicht leuk vinden als diegene net zo bewust met eten bezig is als jij. Daarom biedt het Dutch Raw Food Festival voor het eerst een raw vegan speeddating aan.

En wie kunnen het beter begeleiden dan Veronique en Erik? Zij ontmoeten elkaar voor het eerst op het DRFF in 2013 en ze zijn getrouwd in 2016! Zij zullen je in een ontspannen sfeer bij je zelf brengen, zodat je vanuit authenticiteit kunt voelen, luisteren en kijken naar je wederhelft.

Hoe werkt het?

Minimaal 16 personen (8 mannen en 8 vrouwen) en maximaal 40 personen (20 mannen en 20 vrouwen) zullen gaan daten.

Registreer je via de website met je profielnaam en je echte naam, en e-mailadres. Deze laatste twee details zullen niet bekend gemaakt worden, maar stellen ons na de workshop in staat jou met de door jouw gekozen partners in verbinding te brengen na de workshop.

Iedereen draagt zijn profielnaam op een sticker tijdens de speeddating. Pen en papier worden je ter beschikking gesteld zodat je een notitie kunt maken als je de persoon tegenover je beter wilt leren kennen. Nadat iedereen een kans heeft gehad om elkaar te ontmoeten, geef je je lijst met keuzes aan Veronique en Erik. Zij zullen kijken of er een match is.

Er is sprake van een match als beide personen elkanders naam op hun keuzelijst hebben opgeschreven. Dan alleen worden de e-mailadressen uitgewisseld. Is het anders? Dan wordt er niets uitgewisseld.

 

Register here

Gender ManWoman

*These details won’t be made public.

LGBT?

De speeddating workshop op het festival zelf is voor hetero’s, mannen en vrouwen die op zoek zijn naar de andere sekse. Wij willen echter niemand uitsluiten. Dus dit is wat we voor iedereen met een andere seksuele oriëntatie willen doen: je kunt een e-mail direct naar Veronique en Erik sturen waarin je je voorkeuren aangeeft en wij delen alleen in die gevallen je contactgegevens met iemand die aan jouw voorkeuren voldoet nadat wij ervan overtuigd zijn dat je bedoelingen oprecht en serieus zijn en als er toevallig ook iemand is die precies dezelfde voorkeuren heeft aangegeven als jij en ook net zo serieus blijkt.

Laat de liefde bloeien op het raw food festival. Gun je zelf de kans om de ware te ontmoeten: Registreer je nu via de website of email