“Leer hoe je zelf de lampen AAN kunt zetten om licht te werpen op je diepe levensvragen. Leer het onderscheid te maken tussen emotionele, mentale en fysieke lagen zodat je gericht kunt werken aan je persoonlijke vrijheid. Zet je energie in beweging!”

Energie Werk ondersteunt in een bewust leven. Jouw gevoel, denk en leef patronen laten je zien wat nodig is om jezelf te begeleiden naar de juiste projectie in liefde en dienstbaarheid.

We werken ons bewustzijn tot een hogere trilling en frequentie met aandacht en concentratie. Dat doen we door de pijnappelklier te activeren met gerichte frequentie vanuit geometrische kleurrijke codes. Alles wat aan de orde komt wordt in het licht gezet en aangeraakt binnen onze perceptie vanuit beweging en stilte. De rest gebeurt van zelf, omdat Liefde overblijft en een natuurlijke aard heeft in aanwezig zijn.

Binnen deze workshop komen de volgende thema’s aan bod:
* Basis kennis over Energie Velden; Aura veld en Chakra veld – wat is frequentie?

* Basis kennis over lichaamssystemen – waar ligt je focus?

* Herinnering aan de toewijding in het leven – wat wil je echt in het leven?
Van onafhankelijkheid naar verantwoordelijkheid gaan we actief aan de slag met:
* Zelf helend vermogen met gerichte oefeningen en transmissies (permanente overdrachten) d.m.v. projectie van       Universele Ahu Codes – visualisaties voor het brein.
* Van Zelf Vrede en Liefde naar Wereld Vrede en Liefde voor de medemens – jouw actieve deelname hierin kan essentiële gevolgen hebben.