Wist je trouwens.. dat sommige lezingen GRATIS zijn? Zoals de lezing ‘De toekomst is plantaardig’ van Viva Las Vega’s.
“Minder vlees eten is één van de makkelijkste en efficiëntste manieren om het milieu en je gezondheid een handje te helpen. Bovendien is het lekker en diervriendelijk! Toch blijft de eerste stap om meer plantaardig te gaan eten soms nog een drempel; want plantaardig eten/koken/leven, hoe doe je dat in de praktijk? Tijdens deze lezing geeft Veerle je handvatten voor een duurzamere en eerlijkere levensstijl. Want de toekomst is plantaardig”.

Veerle Vrindts is oprichter en voorzitter van Stichting Viva Las Vega’s, de organisatie die vega eten makkelijk, leuk en lekker maakt voor iedereen. Ze stond aan de wieg van de veelbezochte Viva Las Vega’s Food Festivals en de VeggieChallenge, een gratis begeleidingstraject om 30 dagen minder vlees te eten. In 2014 schreef ze mee aan de bestseller De Vegarevolutie.

WIL JE BIJ DE GRATIS LEZING(EN) AANWEZIG ZIJN? Vergeet je dan niet aan te melden, want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen! Verzeker jezelf van een plaats door je kaartje te bemachtigen via: http://rawfoodfestival.nl/event/dutch-raw-food-festival-2016/