Boele Ytsma zal op het festival vertellen hoe zijn leven in de afgelopen jaren is veranderd.

“Het begon met een ander eetpatroon: ik ging volledig plantaardig eten. Daarmee veranderde mijn lichaam heel snel. Ik werd slank, krachtig, energiek en heel sportief. Een jaar na mijn overstap naar plantaardig eten liep ik mijn eerste marathon. Het zou nog maar het begin zijn. In de jaren die volgden ontwaakte ik in veel opzichten. Ik kwam niet alleen thuis in mijn lichaam, maar ook bij mijn waarden. Mijn lichaam werd gevoeliger en wakkerder en dat had gevolgen voor mijn werk, mijn relaties, mijn seksualiteit. Het is een weg van steeds meer thuiskomen bij wie ik werkelijk ben en steeds dieper mij kunnen verbinden met het leven”

Wil je erbij zijn? Koop dan op tijd je ticket, want OP = OP!

Boele Ytsma (1968) is ondernemer, schrijver en theoloog. Met zijn bedrijf De Planteneter wil hij iedereen inspireren tot een plantaardige levensstijl. Via online programma’s liet Boele al duizenden mensen proeven aan een gezond en energiek leven op basis van groente en fruit, peulvruchten en volle granen.