Het aanbod van lezingen wordt uitgebreid door VitamineB12nu met een lezing over Vitamine B12. Een niet herkend of niet goed behandeld (!) vitamine B12-tekort speelt een veel grotere rol bij tal van hedendaagse ziektes en gezondheidsklachten, van jong tot oud, dan over het algemeen beseft wordt. Dat op het eerste gehoor zo onschuldig klinkende “vitamine B12-tekort”ondermijnt, ontwricht en sloopt sluipenderwijs het lichaam, maar ook de psyche van de mens.

Een paar veel voorkomende Vitamine B12 tekort symptomen: chronische vermoeidheid, concentratie problemen, het vaak koud hebben, slaapproblemen, hoofdpijn; migraine.

Arts Hans Reijnen uit Derune heeft ontdekt dat (hooggevoelige, spirituele) mensen met zo’n B12 tekort redelijk goed, tot zelfs spectaculair vooruitgaan, als ze de twee direct opneembare soorten B12 hoog gedoseerd in smelttabletvorm krijgen: Methylcobalamine B12 en Adenosylcobalamine B12, samen met foliumzuur (Vitamine B11). Ervaringsdeskundige Bo Baden zal in de lezing dieper op alles ingaan. Ook is er ruimte om je brandende B12-vragen te stellen.