BOERDERIJ LANGERLUST, AMSTERDAM


Boerderij Langerlust (The Colour Kitchen)

Provincialeweg 24
1108 AB Amsterdam

Email: info@rawfoodfestival.nl

Voldoende gratis parkeerplek aanwezig.

LET OP: Verkeersomleiding rond Langerlust

Tijdens het festival is de Geinbrug aan de Provincialeweg (N236) afgesloten.
Boerderij Langerlust is vanuit de richting Amsterdam en Diemen gewoon bereikbaar. Alleen vanuit richting Weesp zijn er omleidingen van kracht.

Omleidingen:

Met de auto
Verkeer vanuit Hilversum en Bussum richting Diemen en Amsterdam (en vice versa) wordt omgeleid via de A1 en A9. De omleidingen staan met borden langs de weg aangegeven. Verkeer vanuit Driemond en Weesp volgt de omleiding via de Verlengde Rijnkade, Flevolaan, Leeuwenveldseweg, Korte Muiderweg en de Weesperweg naar de A1.
Met het OV
Buslijn 49 wordt ingekort en rijdt van Bijlmer Arena naar bushalte Gaasperplas. Vanaf bushalte Gaasperplas rijdt een kleiner busje, nummer 149, je naar bushalte Reigersbroeck, vlakbij Boerderij Langerlust.
Vanaf metrostation Gaasperplas rijdt trouwens de hele dag een gratis pendelbus om je naar het festival te brengen!

Voor vragen over de omleiding kun je contact opnemen met Boerderij Langerlust op 020-3420440 en info@langerlust.nl. Dit project is ook te volgen op www.noordholland.nl/N236Geinbrug.

Routebeschrijving:

Gratis pendelbus

Vanaf metrostation Gaasperplas rijdt de hele dag een gratis pendelbus om je naar het festival te brengen!

Het is trouwens ook een mooie route om te wandelen (kleine 20 minuten).

Met het openbaar vervoer? 

Vanaf Amsterdam Centraal station is Boerderij Langerlust te bereiken met de metro 53 richting Gaasperplas en stap uit bij de eindhalte Gaasperplas.

Vanaf Amsterdam Sloterdijk pak je de metro 50 richting Gein. Je stopt bij Van der Madeweg en pakt dan metro 53 richting Gaasperplaas en stap uit bij de eindhalte Gaasperplas.

Vervolgens is het 15 minuten lopen door het Gaasperpark om Langerlust te bereiken.

Of pak bij bushalte Gaasperplas bus 49 (richting Weesp) stap uit bij halte Reigersbroeck.

Met de auto?

Amsterdam:

Vanaf de A9 neemt u afslag S113 Gaasperplas/Weesp. Volg de Provinciale weg richting Weesp. U vindt Boerderij Langerlust na ca. 1 km aan uw rechterhand. Waar u rechts af moet slaan ziet u aan uw rechterkant een bushalte en aan uw linkerkant een molen aan de overkant van het water.

Den Haag:

Rijdt de oprit van de A10 op richting Den Haag. Volg na 3.9 km op het knooppunt De Nieuwe Meer richting Utrecht. Volg na 5.8 km op het knooppunt Amstel de A2 richting Maastricht/Utrecht. Volg na 3.8 op het knooppunt Holendrecht de A9 richting Almere/Amersfoort/Amsterdam-Zuidoost. Neem dan na 4.6 km de afslag naar Gaasperplas. Ga na 250 m linksaf de Loosdrechtdreef op. Ga na 0.6 km rechtsaf de provincialeweg op richting Weesp, waar Boerderij Langerlust plaatsvindt.

 

Contactformulier